Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk
Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk

Rousseau ER50 Classic altsax mondstuk

€369.00
€299.00
van
productnummer : AMRER50C
Merk : Rousseau

Het Rousseau ER50 Classic altsaxofoon mondstuk is ontworpen om meer projectie en vrijheid te geven. Het vrij blazende karakter van dit mondstuk stelt de speler in staat om een divers klankpalet met meer nuance te verkennen. De ER50 Classic zorgt voor meer vrijheid en uitbreiding op het lagere bereik van het instrument. Het biedt een verbeterde warmte van het geluid met behoud van het klassieke zingende saxofoongeluid waar Dr. Rousseau bekend om staat. De ER50 Classic is perfect voor elke saxofoonsolist die met een groot ensemble het podium wil betreden.
De ER50 Classic was meer dan een jaar in ontwikkeling en wordt volledig gemaakt in de JodyJazz-fabriek met behulp van onze ultramoderne 3D-modellering en CNC-machines. Met behulp van ons deskundig vakmanschap werken we deze mondstukken met de hand af tot een uitmuntendheid en consistentie die ongeëvenaard is.

De ER50 Classic en ER50 Custom mondstukken zijn een viering en hoogtepunt van Dr. Rousseau's originele ontwerpprestaties bij het maken van saxofoonmondstukken. De ER50 Classic is een natuurlijke evolutie van de populaire NC4, terwijl de ER50 Custom is bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar meer weerstand en een gevoel van controle dat wordt geassocieerd met veel van de populaire klassieke mondstukken van vandaag. Beide modellen bieden een warm timbre, gemakkelijke articulatie en een verbeterde respons op lage tonen. Samen geloven we dat de nieuwe Rousseau ER50-serie mondstukken de state-of-the-art in klassieke saxofoon mondstukken vertegenwoordigen, geïnspireerd door de grote Eugene Rousseau.

Het ER50 klassieke altsaxofoon mondstuk is geïnspireerd op de Rousseau NC4 en heeft een verbeterde lage nootrespons, controle en schoonheid van de toon. De ER50 Classic is perfect voor optredens in ensembles van elke omvang en voor solisten.

Inclusief binder en kap.

Tipopening: 1.63 mm

 

After using Rousseau Mouthpieces for many years, I find the new ER50 Classic and ER50 Custom inspired models to be very special. These mouthpieces, with their unique sound properties and acoustics, demonstrate the JodyJazz Factory’s growing desire to improve their products by keeping the essence and legacy of Rousseau Mouthpieces. These can instantly enhance color, sound production, articulation and assist in developing the technique by giving confidence in performance. The gold metal ring allows for a compact sound with greater depth and projection. After just a few days, I’ve noticed a significant difference in my playing comfort and durability. I highly recommend the ER50 Classic and ER50 Custom models to anyone  looking to improve their current play.

- Dr. Javier Valerio, Professor of Saxophone


* Maat:

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route