Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

 

Wij zitten niet toevallig in Muiderberg. Muiderberg is goed bereikbaar, het ligt tussen Hilversum en Amsterdam aan de A1, bij het kruispunt met de A6 naar Almere. Verder is Muiderberg als "oude" badplaats aan het IJsselmeer een heerlijk dorp om eens rond te kijken. Strand, bos, terrasjes en een prachtige oude dorpskern. Een van de mooiste dorpen van de Gooi en Vechtstreek.

 

Routebeschrijving met het openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Weesp of Naarden-Bussum vetrekt bus 110 (iedere 60 min, reistijd +/-25 min), In Muiderberg stapt u uit bij de bushalte "Gerard Doulaan", deze bevindt zich bij hotel/restaurant Het Rechthuis. Vanaf deze bushalte loopt u over de brink, recht de Dorpsstraat in.

U kunt op treinstation Naarden-Bussum ook een OV-fiets huren, de fietsroute duurt zo'n 25 minuten.

 

Routebeschrijving met de auto: 

GRATIS PARKEREN IN MUIDERBERG!

Vanuit richting Amsterdam: Neem de A1 richting Amersfoort; ongeveer 8 km na Amsterdam neemt u de afslag "Muiden-Weesp", volg vervolgens de ANWB borden naar Muiderberg, rij door naar het centrum van Muiderberg en volg de P-route, die leidt u naar het parkeerterrein achter de Spar. Vanaf het parkeerterrein moet u nog 1 minuut lopen.

Vanuit richting Utrecht: Neem de A27 richting Hilversum, voorbij de afslag Hilversum komt het kruispunt met de A1; volg A1 richting Amsterdam; neem de afslag naar de A6 richting Almere-Lelystad en vervolgens meteen afslag Muiderberg, rij door naar het centrum van Muiderberg en volg de P-route, die leidt u naar het parkeerterrein achter de Spar. Vanaf het parkeerterrein moet u nog 1 minuut lopen.

Vanuit richting Amersfoort: Neem de A1 richting Amsterdam; ongeveer 10 km na Hilversum neemt u afslag naar de A6 richting Almere-Lelystad en vervolgens meteen afslag Muiderberg, volg borden Muiderberg, rij door naar het centrum van Muiderberg en volg de P-route, die leidt je naar het parkeerterrein achter de Spar. Vanaf het parkeerterrein moet u nog 1 minuut lopen.

Vanuit richting Almere: Volg de A6 richting Amsterdam, neem afslag Muiderberg en blijf richting Muiderberg morgen. Rij door naar het centrum van Muiderberg en volg de P-route, die leidt je naar het parkeerterrein achter de Spar. Vanaf het parkeerterrein moet u nog 1 minuut lopen.

 

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route