Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz Super Jet altsax mondstuk
JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk JodyJazz Super Jet altsax mondstuk

JodyJazz Super Jet altsax mondstuk

€369.00
productnummer : AMJJSJ
Merk : JodyJazz

De SUPER JET is een mondstuk van verzilverd messing dat speciaal is ontwikkeld met de Smooth Jazz, Rock en Funk-speler in gedachten. Het is een zeer eigentijds klinkend mondstuk met veel kenmerken die we tot nu toe niet in ons assortiment hebben aangeboden. Het geeft je meer kracht, meer voorsprong en meer altissimo. Maar zoals met al onze mondstukken, is het prachtig vrijblazend met voldoende bodem in het geluid om het veelzijdiger te maken dan veel mondstukken in deze categorie van kleine kamerstukken. De SUPER JET heeft ook een kortere gerichte curve voor krankzinnige altissimo.

Kracht en projectie zijn afgeleid van het ontwerp van de kleine trap. Helderheid, rand en snit worden verbeterd door het verzilverde maagdelijke belmessing dat de SUPER JET een heldere, schone helderheid geeft die erg funky en vies kan worden en door het ontwerp van de snavel trilt het stuk echt. Zoals alle JodyJazz-mondstukken heeft de SUPER JET een handgemaakte baffle, dunne tiprail en zijrails voor die onmiddellijke respons waar JodyJazz bekend om staat.

Inclusief H-ligature en kap.

Tipopeningen:

 • 6 / .080"
 • 7 / .086"

 

JodyJazz over het Super Jet mondstuk:

De SUPER JET is een Palladium-geplateerd messing mondstuk dat speciaal is ontwikkeld met de Smooth Jazz-, Rock- en Funk-speler in gedachten. Het is een zeer eigentijds klinkend mondstuk met veel kenmerken die we tot nu toe niet in ons assortiment hebben aangeboden. Het geeft je meer kracht, meer voorsprong en meer altissimo. Maar zoals bij al onze mondstukken, blaast hij prachtig vrij met genoeg bodem in het geluid om hem veelzijdiger te maken dan veel mondstukken in deze categorie van kleine kamerstukken. De SUPER JET heeft ook een kortere kijkcurve voor krankzinnige altissimo.

Power Edge en Altissimo

Kracht en projectie zijn afgeleid van het ontwerp met kleine stappen. Helderheid, scherpte en snit worden verbeterd door de met Palladium geplateerde maagdelijke belmessing, die de SUPER JET een heldere, zuivere helderheid geeft die erg funky en vies kan worden en door het ontwerp van de snavel trilt het stuk echt. Zoals alle JodyJazz-mondstukken heeft de SUPER JET een handgemaakte baffle, dunne tiprail en zijrails voor die onmiddellijke respons waar JodyJazz bekend om staat.

Vier doelen bij het maken van het SUPER JET altsaxofoon mondstuk:

 • POWER - Om ons krachtigste mondstuk tot nu toe te creëren met behoud van het vrij blazende volle geluid dat het handelsmerk is van JodyJazz-mondstukken.
 • EDGE - De mogelijkheid hebben om luide instrumenten zoals drums, elektrische gitaren enz.
 • ALTISSIMO - Om een mondstuk te creëren dat gemakkelijk de hoogste altissimo-noten produceert. De Altissimo wordt eigenlijk geholpen door een kortere gerichte curve.
 • GEWELDIGE KWALITEIT - We gebruiken geavanceerde technologie en deskundig handwerk. Elk mondstuk is individueel getest door Jody Espina of een van onze professionele saxofonisten op staf om een perfecte afdichting met het riet en een goede respons over het hele bereik van de saxofoon te verzekeren. We eisen en bereiken de meest rigoureuze kwaliteitscontrole die mogelijk is. 

 

 


* Maat:

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

 • Harry Bakker v.o.f.
 • Dorpsstraat 12
 • 1399 GV Muiderberg
 • the Netherlands
 • +31 294 262049
 • [email protected]
 • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route