Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!


Als u van een saxofoon af wilt en een wat hogere opbrengst wenst dan bij directe verkoop aan ons, en geen directe haast heeft, kunnen wij het instrument voor u in "consignatie" verkopen. Dit houdt in dat wij de saxofoon voor u verkopen en alle werkzaamheden op ons nemen (bemiddelen). U heeft verder geen omkijken naar wat bij de verkoop van een serieuze saxofoon komt kijken, zoals uitproberen, nadenktijd, nog een keer proberen, onderhandelen, iets inruilen, etc.. U heeft bij verkoop in consignatie alleen wat geduld nodig.

 

 • Wij rekenen het van te voren afgesproken bedrag 14 dagen na de verkoop met u af (i.v.m. met ons retourbeleid). 
 • Wij verkopen uw saxofoon, inclusief het nodige onderhoud. 2 jaar garantie en 2 jaar gratis onderhoud.
 • Wij dragen het risico als er achteraf iets mis blijkt te zijn aan de saxofoon.
 • U heeft verder ook geen omkijken meer na de verkoop, behalve het ontvangen van het bedrag.

 

Welke saxofoons kunt u bij ons in consignatie verkopen?

Uitsluitend gerenommeerde (professionele) merken: Selmer Paris, hogere klasse Yamaha, Yanagisawa, Buffet Crampon en Amerikanen.

GEEN studie saxofoons, deze kunt u wel direct aan ons verkopen!

 

Voordelen van saxofoon in consignatie verkopen t.o.v. zelf verkopen:

Onze klanten weten ons al 30 jaar te vinden en verwachten bij ons een degelijke saxofoon met een solide garantie, u kunt zelf als particuliere verkoper geen garantie geven > hogere verkoopkans. Wij hebben een zeer groot assortiment, klanten kunnen dus saxofoons vergelijken, hoe meer keuze, hoe aantrekkelijker voor de klant om langs te komen > hogere verkoopkans. Uw saxofoon krijgt een plaats in onze showroom en op onze website met foto's en een omschrijving > hogere verkoopkans.

 

Voorwaarden en condities consignatie verkoop saxofoon:

Wij taxeren het instrument samen met u om te bepalen wat een reĆ«le verkoopprijs is. De saxofoon moet een particulier bezit zijn of waar u bij verkoop geen btw over hoeft af te dragen. Als uw instrument nog niet verkocht is, kunt u ten alle tijden terug komen op de consignatie verkoop. U moet dan wel de door ons verrichte reparaties en/of onderhoud met ons afrekenen. Een saxofoon dat al onder verkoop, op zicht is of onder optie is, kunt u niet meer terugnemen. Wij storten het afgesproken bedrag bij verkoop op het IBAN dat u schriftelijk aan ons opgeeft. Wij zullen nooit zonder uw toestemming of overleg het afgesproken bedrag verlagen. Na verkoop van uw saxofoon heeft de koper bij ons nog 14 dagen recht op retour, tot die tijd is verstreken berichten wij u nog niet over de verkoop, deze kan immers door de koper nog teruggedraaid worden. Uw saxofoon is vanaf het moment dat u het bij ons achterlaat bij ons verzekerd. 

Indicatie berekening consignatie verkoop: U kunt er rekening mee houden dat onze marge voor verkoopbemiddeling, 21% btw over de marge, 2 jaar garantie en 2 jaar gratis onderhoud ongeveer 25% over het totaal zal zijn met een minimum van 500,-. Voorbeeld: Voor een saxofoon die 2000,- verkoop op kan brengen, krijgt u bij verkoop 1500,- min eventuele noodzakelijke onderhoudskosten en schoonmaakkosten om het instrument verkoopklaar te maken, + indien van toepassing een fatsoenlijke koffer. 

 

Contactgevevens:

 • Harry Bakker v.o.f.
 • Dorpsstraat 12
 • 1399 GV Muiderberg
 • the Netherlands
 • +31 294 262049
 • [email protected]
 • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route