Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk
JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk

JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstuk

€359.00
productnummer : AMJJHR*CD
Merk : JodyJazz

Het JodyJazz HR* Custom Dark altsax mondstukis het donkerst klinkende eboniet mondstuk in het JodyJazz assortiment. De Custom Dark heeft afgeronde zijwanden en een grote open ronde kamer. Daardoor levert de Custom Dark veel projectie met een verrassend gemak naar altissimo. Het mondstuk heeft een ongelooflijke vrij blazende respons, dat is te danken aan een superieure gerichte curve en een deskundig, met de hand afgewerkte tip rail, schot en tafel. De JodyJazz HR* Custom Dark is gemaakt van uit CNC gefreesd, massief staafmateriaal en voorzien van een zware massief vergulde messing ring op de schacht.

Inclusief mondstuk etui. 

Exclusief binder en kap.

Tipopeningen:

 • 4 / .066"
 • 5 / .072"
 • 6 / .078"
 • 7 / .083"
 • 8 / .090"

 

JodyJazz over het HR* Custom Dark mondstuk:

De HR* CUSTOM DARK is onze premium lijn van eboniet saxofoon mondstukken, waarbij het doel was om de mooiste klinkende en spelende stukken te maken die we maar konden. Als altsaxofonisten weten we dat er vaak veel onaangename hoge tonen in het geluid zitten, vooral bij de hogere noten. Met de HR* CUSTOM DARK Alto behielden we het plezier van het spelen van een geweldig altmondstuk terwijl we alle onaangename hoge tonen eraf haalden, door een prachtige rollover baffle te vormen die het de pop en feedback geeft die altspelers gewend zijn en vervolgens een grote grote kamer en boring om het dit zachte, warme mooie geluid te geven.

De HR* CUSTOM DARK Alto gebruikt het beste materiaal dat tegenwoordig in eboniet mondstukken wordt gebruikt, namelijk ons ​​gepatenteerde Chedeville® Rubber. CHR (Chedeville Rubber) is een zachtere, zuiverdere formule dan normaal standaard hard rubber. Dit rubber geeft een rijk warm geluid.

Vervolgens hebben we afgeronde zijwanden gemaakt die complexiteit toevoegen aan het kerngeluid.

Een grote ronde kamer plaatst het timbre in een warme donkere zone en de dikke zware vergulde messingband op de schacht verhoogt de hoeveelheid boventonen in het geluid.

De tegenoverliggende curve en het schot op de HR* CUSTOM DARK maken het mondstuk echt een genot om te spelen. We hebben onze twintig jaar ervaring in het maken van mondstukken toegepast op deze twee belangrijke onderdelen van een mondstuk, met een combinatie van wetenschap, technologie en ouderwets handgemaakt vakmanschap.

Bedankt voor het lezen van de beschrijving van dit mondstuk. Het enige wat we nu nog nodig hebben, is dat u het probeert en ziet wat u ervan vindt."


* Maat:

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

 • Harry Bakker v.o.f.
 • Dorpsstraat 12
 • 1399 GV Muiderberg
 • the Netherlands
 • +31 294 262049
 • [email protected]
 • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route