Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz Jet altsax mondstuk
JodyJazz Jet altsax mondstuk JodyJazz Jet altsax mondstuk JodyJazz Jet altsax mondstuk JodyJazz Jet altsax mondstuk JodyJazz Jet altsax mondstuk

JodyJazz Jet altsax mondstuk

€215.00
productnummer : AMJJJ
Merk : JodyJazz

De JET is een helder saxofoon mondstuk met uitstekende projectie, extra makkelijk altissimo register en toch bespeelbaar met een warm veelzijdig gevoel. Het JodyJazz JET altsaxofoon mondstuk is vrij blazend, gemakkelijk en leuk om te spelen mondstuk dat het volledige scala aan klankkwaliteiten van het instrument vastlegt. De JET heeft een helder, gefocust geluid met een sterke projectie en cut, met behoud van buitengewone veelzijdigheid. De JodyJazz JET is uitstekend geschikt voor Rock, Funk, Blues, Smooth Jazz en Latin Music, Reggae, Ska, Funk, Hip Hop, Top 40, Duranguense, Merengue, Salsa, Cumbia, Compa, Tejano, Musica Popular Brasileira, maar tegelijkertijd keer denken we dat veel altsaxofonisten verrast zullen zijn hoe goed hij lead alt speelt in een big band en door zijn veelzijdigheid mooi past bij een concertband of saxofoonkwartet. Met andere woorden, de JET is een geweldig saxofoonmondstuk dat een zeer grote verscheidenheid aan spelers lijkt aan te spreken. Het ding om te onthouden is dat geen twee spelers hetzelfde zijn, dus het gaat erom het mondstuk te vinden dat reageert op je morfologie (fysieke make-up). Morfologie betekent dat je een kamer in je mond en keel hebt die reageert met het mondstuk, zodat sommige mensen beter klinken op een klein kamermondstuk zoals de JET en sommige mensen beter klinken met een groter kamerstuk zoals de JodyJazz HR*.

Exclusief binder en kap.

Tipopeningen:

 • 6 / .080:
 • 7 / 0.86"

 

JodyJazz over het Jet altsax mondstuk:

De JET is een helder saxofoonmondstuk met uitstekende projectie, extra eenvoudig altissimo register en toch bespeelbaar met een warm, veelzijdig gevoel. Het JodyJazz JET mondstuk voor altsaxofoon is een vrij blazend, gemakkelijk en leuk om te bespelen mondstuk dat het volledige scala aan klankkwaliteiten van het instrument vastlegt. De JET heeft een helder, gefocust geluid met een sterke projectie en snit, met behoud van buitengewone veelzijdigheid. De JodyJazz JET is uitstekend geschikt voor Rock, Funk, Blues, Smooth Jazz en Latin Music, Reggae, Ska, Funk, Hip Hop, Top 40, Duranguense, Merengue, Salsa, Cumbia, Compa, Tejano, Musica Popular Brasileira, maar tegelijkertijd keer dat we denken dat veel altsaxofonisten verbaasd zullen zijn over hoe goed hij lead-alt speelt in een bigband en vanwege zijn veelzijdigheid mooi samengaat met een concertband of saxofoonkwartet. Met andere woorden, de JET is een geweldig saxofoonmondstuk dat een zeer breed scala aan spelers lijkt aan te spreken. Het ding om te onthouden is dat geen twee spelers hetzelfde zijn, dus het gaat allemaal om het vinden van het mondstuk dat reageert op jouw morfologie (fysieke samenstelling). Morfologie betekent dat je een kamer in je mond en keel hebt die reageert met het mondstuk, dus sommige mensen klinken beter op een mondstuk met een kleine kamer zoals de JET en sommige mensen klinken beter met een groter kamerstuk zoals de JodyJazz HR*.

 

Vier doelen bij het maken van het JET altsaxofoon mondstuk:

 • HELDER - Om een helder vrijblazend mondstuk te creëren dat veelzijdig is en meer projectie heeft dan de meeste mondstukken.
 • ALTISSIMO - Om een mondstuk te creëren dat gemakkelijk geweldige altissimo-noten produceert. De Altissimo wordt eigenlijk geholpen door onze nieuwe kortere gerichte curve, die gloednieuw is voor de JET.
 • GEWELDIGE PRIJS - Om een betaalbaar sax mondstuk te maken dat gemaakt kan worden met dezelfde geavanceerde technologie als onze metalen sax mondstukken, maar veel minder kost dan een metalen mondstuk.
 • GEWELDIGE KWALITEIT - Elk mondstuk is individueel getest door Jody Espina of een van onze professionele saxofonisten op staf om een perfecte afdichting met het riet en een goede respons over het hele bereik van de saxofoon te verzekeren. We eisen en bereiken de meest rigoureuze kwaliteitscontrole die mogelijk is.

 


* Maat:

Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

 • Harry Bakker v.o.f.
 • Dorpsstraat 12
 • 1399 GV Muiderberg
 • the Netherlands
 • +31 294 262049
 • [email protected]
 • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route