Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

Selmer Paris Supreme verzilverd tenorsaxofoon

Selmer Paris Supreme verzilverd tenorsaxofoon

€11500.00
productnummer : STSUPZ
Merk : Selmer Paris

Na de Supreme altsaxofoon, volgt dan nu ook de Selmer Paris Supreme tenorsaxofoon! Na 100 jaar innovatie, ontwerp en fabricage van de saxofoon herdefinieert Henri SELMER Paris de moderne identiteit van de tenorsaxofoon met de Supreme. De creatie van de Supreme belichaamt het hoogtepunt van een eeuw aan expertise, gecombineerd met een perfect beheerst productieproces dat de ambities van het bedrijf SELMER waarmaakt.

De Supreme kenmerkt zich door een perfect uitgebalanceerde afstemming, oneindige klankkleuren en een groot reactievermogen. Het verbergt de natuurlijke en inherente beperkingen van de saxofoon - de speelbeperkingen zijn niet aanwezig. Zijn rondheid en projectievermogen maken het een instrument dat zowel traditioneel als resoluut modern is. De verfijning en zorg die bij de fabricage zijn besteed, evenals de volledig gecorrigeerde ergonomie, onthullen een speelplezier en bewijs van spelen dat nog nooit eerder is vertoond. Dit is de Selmer Paris Supreme in de verzilverde afwerking.

Inclusief Selmer Paris Supreme koffer. 

2 jaar garantie en gratis onderhoud.

 

Selmer Paris over de Supreme:

Na 100 jaar innovatie, ontwerp en productie van de saxofoon herdefinieert Henri SELMER Paris met de Supreme de moderne identiteit van de tenorsaxofoon.

De tenor Supreme slaagt erin de flexibiliteit en het gevoel van lichtheid van historische modellen te overtreffen en deze kenmerken te combineren met de precisie en nauwkeurigheid van de toonhoogte van moderne modellen.

Het is zowel krachtig als in staat tot oneindige verfijning. Het zorgt voor een indrukwekkende kracht of een zeer expressieve lyriek. De dynamische mogelijkheden gaan van een nauwelijks hoorbaar gefluister tot een jammerende schreeuw

 


Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route