Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

D'Addario H-ligature verzilverde Eb klarinet rietbinder
D'Addario H-ligature verzilverde Eb klarinet rietbinder D'Addario H-ligature verzilverde Eb klarinet rietbinder

D'Addario H-ligature verzilverde Eb klarinet rietbinder

€59.95
productnummer : HCL1S
Merk : D'Addario

De D'Addario H-Ligature is een kopie van de bekende Harrison rietbinder. Een mooie verzilverde rietbinder voor Bb klarinet. De H-ligature heeft 2 schroeven bovenop. Hetiet wordt goed aangedrukt op 4 punten, waardoor het riet goed kan vibreren. Dit is een mooie rietbinder die makkelijk aanspreekt en veel kern in het geluid heeft. Dit is de verzilverde uitvoering van de H-ligature.

Geschikt voor de meeste ebonieten Bb klarinet mondstukken. 

 

D'Addario over het H-model rietbinder:

De H-ligatuur is ontworpen als een "retro" versie van de beroemde Harrison-ligatuur, die door veel van 's werelds grootste saxofonisten en klarinettisten wordt gebruikt. H-ligaturen maken gebruik van een vierpuntssysteem, dat gelijke druk op het riet uitoefent, en hebben een omgekeerd ontwerp met twee schroeven. Elk wordt geleverd met onze kenmerkende mondstukkap, innovatief gemaakt van zacht, overmolded plastic.

D'Addario's niet aflatende toewijding aan innovatie en consistentie heeft geresulteerd in een nieuw tijdperk van producten voor de moderne klarinettist en saxofonist. Door natuurlijke landbouw- en oogstprocessen in de rietvelden en digitaal gecontroleerde precisie bij het maken van riet en mondstukken, stelt de D'Addario Woodwinds-lijn met accessoires spelers van alle leeftijden en vaardigheden in staat zich minder zorgen te maken over hun apparatuur en meer over het maken van muziek.


Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route