Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon
Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon

Selmer Paris Signature brushed tenorsaxofoon

€8795.00
productnummer : 2314022789
Merk : Selmer Paris

De Signature tenorsaxofoon van Selmer Paris is geproduceerd als een vernieuwde versie van de huidige Series III saxofoons. De Signature heeft een verbeterde akoestische en ergonomische kwaliteiten. De Signature is versierd met een Art-Deco gravure met saxofoon ontwerpen van Selmer Paris uit 1916. De Signature is zowel een traditionele saxofoon, als een bron van moderniteit. Dit is de Selmer Paris Signature in een goud gelakte, geborstelde afwerking.

Inclusief moderne rugtaskoffer en onderhoudsset.

2 jaar garantie en gratis onderhoud.

*Verkrijgbaar met of zonder Selmer Paris Concept mondstuk

 

Selmer Paris over de Signature altsaxofoon:

De tenor Signature belichaamt de evolutie van het Series III-model, verbetert de akoestische en ergonomische kwaliteiten en haalt inspiratie uit de nieuwste innovaties die op het Supreme-model zijn toegepast.

Verfraaid met originele gravure in Art Deco-stijl, een eerbetoon aan de eeuwenoude technieken die sinds 1919 door generaties ambachtslieden in de SELMER-fabriek in Mantes-la-Ville zijn doorgegeven, is de Signature alt zowel een traditionele saxofoon als een baken van moderniteit.

 


* Inclusief Concept mondstuk:



Mogelijk interesseren ook deze producten u

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route