Al meer dan 30 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz DV tenorsax mondstuk
JodyJazz DV tenorsax mondstuk JodyJazz DV tenorsax mondstuk JodyJazz DV tenorsax mondstuk JodyJazz DV tenorsax mondstuk JodyJazz DV tenorsax mondstuk JodyJazz DV tenorsax mondstuk

JodyJazz DV tenorsax mondstuk

€550.00
productnummer : TMJJDV
Merk : JodyJazz

De JodyJazz DV serie is bedoeld voor saxofonisten met een moderne, boventoonrijke klank, die bijzonder belang hechten aan een gemakkelijke respons van de laagte tot de altissimo.

Het mondstuk wordt geleverd met een Rovner Star Series rietbinder & kap, luxe mondstuketui en speciale houten cilinder doosje.

 

JodyJazz over het DV mondstuk:

"Wat is het DV mondstuk?
Jody Espina heeft het concept van Golden Section Proportions geïntroduceerd in de kunst van high-end saxofoon mondstukontwerp. Het DV tenorsax mondstuk heeft een perfecte combinatie van kamer/boring/facing en zal resulteren in een buitengewone speelervaring voor u.

Moeiteloze kracht en schoonheid

Hier combineren natuur, wetenschap en verbeeldingskracht om een ​​revolutionair nieuw saxofoonmondstuk te creëren. Jody Espina heeft de JodyJazz DV (Amerikaans patent nr. 7.470.844) ontworpen met gebruikmaking van verhoudingen en principes uit de natuur. Voor de meest moeiteloze speelervaring van je leven nodigen we u uit om de DV te proberen.

Drie doelen bij het creëren van de DV-serie saxofoonmondstukken

Om het meest efficiënte mondstuk voor saxofoon te creëren. Dat betekent dat er meer boventonen in het geluid aanwezig zijn en daarom is de projectie van dit tenorsax mondstuk enorm.
Om de irritante schrille toon te elimineren die wordt geassocieerd met luide heldere mondstukken voor tenorsaxofoon.
Om een ​​dikke mid-range en bottom-end te hebben die nog nooit eerder aanwezig was in een tenorsax mondstuk met sterke projectie."

Beschikbaar in tip opening 7* (.108"/2.74mm).


* Maat:

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route