Al meer dan 30 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk
JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk

JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk

€349.00
productnummer : SMJJHR*CD
Merk : JodyJazz

JodyJazz HR* Custom Dark sopraansax mondstuk. Het donkerst klinkende eboniet mondstuk in de JodyJazz line-up, met afgeronde zijwanden en een grote open ronde kamer, levert veel projectie met een verrassend gemak van altissimo, zijn ongelooflijke vrij blazende respons is te danken aan een superieure gerichte curve en deskundige met de hand afgewerkte tip rail, schot en tafel, CNC gefreesd uit massief staafmateriaal, voorzien van een zware massief vergulde messing ring op de schacht van de mondstuk, incl. luxe mondstuketui.

Exclusief binder en kap.

 

JodyJazz over het HR* Custom Dark mondstuk:

"Bij het ontwerpen van de HR* CUSTOM DARK Sopraan heb ik veel van de klassieke Jazz sopraan mondstukken gespeeld, maar ik kon niets vinden met de warmte en duisternis die ik zocht. Veel van de grote jazz-sopraanspelers hebben een helderder geluid dan ik wilde voor dit stuk. Het dichtstbijzijnde geluidsmodel waar ik voor ging, is het geluid van Branford Marsalis. Nadat ik dit nieuwe stuk op vele optredens had getest, wist ik dat ik het geluid had gevonden dat ik zocht.

De HR* CUSTOM DARK-serie is onze eersteklas lijn van hardrubberen saxofoonmondstukken, waarbij het doel was om de mooiste klinkende en spelende mondstukken te maken die we maar konden. Als sopraansaxofonisten weten we dat er vaak veel onaangename hoge tonen in het geluid zitten, vooral bij de hogere noten. Met de HR* CUSTOM DARK Sopraan behielden we het plezier van het spelen van een geweldig Sopraan mondstuk terwijl we alle onaangename hoge tonen wegnamen. Om dit doel te bereiken, zijn we begonnen met het beste materiaal dat tegenwoordig in harde rubberen mondstukken wordt gebruikt, namelijk ons ​​gepatenteerde Chedeville®-rubber. CHR (Chedeville Rubber) is een zachtere, zuiverdere formule dan normaal standaard hard rubber. Dit rubber geeft een rijk warm geluid.

  • De grote ronde kamer en boring geven hem dit zachte, warme, mooie geluid.
  • Vervolgens hebben we een ontwerp gemaakt met afgeronde zijwanden die complexiteit toevoegen of wat ik "moonglow" noem, bovenop het kerngeluid.
  • De dikke zware vergulde brassband op de schacht verhoogt de hoeveelheid harmonischen in het geluid.

De tegenoverliggende curve en baffle op de HR* CUSTOM DARK maken het mondstuk echt een genot om te spelen. We hebben onze twintig jaar ervaring in het maken van mondstukken toegepast op deze twee belangrijke onderdelen van een mondstuk, met een combinatie van wetenschap, technologie en ouderwets handgemaakt vakmanschap.

Bedankt voor het lezen van de beschrijving van dit mondstuk. Het enige wat we nu nog nodig hebben, is dat u het probeert en ziet wat u ervan vindt."

 

Beschikbaar in tip openingen 6 (.060"), 6* (.065"), 7* (.075") en 8 (.080").


* Maat:

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route