Al meer dan 35 jaar de speciaalzaak voor de saxofonist!

JodyJazz HR* Bb klarinet mondstuk
JodyJazz HR* Bb klarinet mondstuk JodyJazz HR* Bb klarinet mondstuk

JodyJazz HR* Bb klarinet mondstuk

€215.00
productnummer : KMJJHR*
Merk : JodyJazz

Het JodyJazz HR* mondstuk is gemaakt van eboniet en is geschikt voor zowel professionals als studenten die op zoek zijn naar een traditioneel en veelzijdig mondstuk voor jazz- en lichte muziek. De JodyJazz HR* produceert een mooi, warm en aangenaam geluid.

Inclusief mondstuk etui.

Exclusief binder en kap.

Tipopeningen:

  • 5 / /.053"
  • 6 / .057"

 

JodyJazz over het HR* mondstuk:

Het JodyJazz HR*-klarinetmondstuk is een warm klinkend, vrij blazend klarinetmondstuk waarmee de speler gemakkelijk door de registers kan spelen met behoud van een uitstekende intonatie en een geweldig geluid. De mondstukken worden gemaakt in onze fabriek in Savannah, Georgia, van het Duitse Rod Rubber, op onze ultramoderne CNC-machines, en vervolgens zorgvuldig met de hand afgewerkt. Elk mondstuk wordt gemeten, geïnspecteerd en getest door Jody Espina of een van onze professionele spelers van het personeel.

Vrij blazen betekent minder weerstand wanneer u in het mondstuk blaast, dus meer energie-efficiëntie, waardoor de speler meer flexibiliteit, comfort en nuance krijgt. Het HR*-klarinetmondstuk voegt zich bij de legendarische HR*-serie saxofoonmondstukken die een van de meest geliefde jazzmondstukken ter wereld zijn geworden.

 

Drie doelen bij het creëren van de HR*-serie saxofoonmondstukken:

1. Het aanbieden van de meest traditionele stijl van hardrubber jazz klarinet mondstuk, en eisen en verkrijgen van de meest rigoureuze kwaliteitscontrole mogelijk.
2. Om een ​​vrij blazend hard rubberen mondstuk te creëren waarmee de laagste en hoogste noten met evenveel gemak kunnen spreken.
3. Om een ​​hard rubberen Bb klarinet mondstuk te maken dat mooi kan klinken, maar waar nodig ook een goede sterke projectie geeft.

 

Jody Espina test het HR* Bb klarinet mondstuk:

 


* Maat:

Contactgevevens:

  • Harry Bakker v.o.f.
  • Dorpsstraat 12
  • 1399 GV Muiderberg
  • the Netherlands
  • +31 294 262049
  • [email protected]
  • WhatsApp only: 06-23620201

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00

Route